Over mij

 

Ik ben Gonda Hofsté en sinds 2018 woon ik met mijn gezin in Eibergen. In een woning uit het jaar 1938 met nogal wat achterstallig onderhoud. Ondanks dat er nog wat "projecten" gedaan moeten worden, hebben we Inmiddels onze draai gevonden. Het is heerlijk wonen in de Achterhoek.

 

Het restylen van (kinder)meubels en woonaccessoires is al enkele jaren mijn grote hobby. Het is een leuke uitdaging om meubels of accessoires een 2e kans te geven. Mede vanuit deze passie en een grote interesse voor interieur en wonen, ben ik Style je Vastgoed begonnen. Creatieve oplossingen en oog voor composities en kleur zijn een belangrijke basis van de werkwijze van Style je Vastgoed.

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de presentatie van je woning bij een verkoop kan zijn. Niet iedereen heeft het inzicht of mogelijkheden om dit zelf te doen. Wanneer je een woning wilt gaan verkopen wil/kun je niet altijd een nieuw interieur aanschaffen of nog aan een ingrijpende verbouwing beginnen. Ik ben er om je te helpen en te laten zien, dat ogenschijnlijk kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken. Dit zodat de verkoop van je woning een succes wordt.

Tenslotte: Een goed begin is het halve werk!