Woningpresentatie

Vastgoedstyling is bedoeld voor wanneer je je huis wilt gaan verkopen. Door de juiste presentatie bereik je een bredere doelgroep. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de potentiële kopers niet door andermans inrichting of door een lege woning heen kan kijken. 

Start verkoopklaar maken

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek, gaan we samen bekijken wat nodig is om de woning aantrekkelijk en (nog) beter verkoopklaar te maken. Vastgoedstyling gaat verder dan het verschuiven van een bank en het plaatsen van een bloemetje. Een makelaar heeft de expertise in het verkopen van vastgoed. Zeker kan hij een aantal tips geven, maar hij is geen verkoopstylist. Daarvoor kun je mij inschakelen.

Aan de slag

De aanpak voor de gehele woning is op basis van de hands-on werkwijze van House of KIKI, bekend van het populaire tv-programma ‘Uitstel van Executie’.  Er wordt niet gewerkt op basis van een adviesrapport, diagnose, quick scan of online adviezen. Hands-on wil zeggen handen uit de mouwen! Het restylen is al mogelijk met een klein budget en meestal is een woning binnen 1 à 2 werkdagen verkoopklaar. 

 

interieurfoto keuken
interieurfoto woonkamer
interieurfoto eetkamer

 Woningpresentatie, woningfotografie? Open huis of openhuizendag?